Ο ΤΕΝΤΟΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΚΑΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ

2012-04-27 10:46

Σχετικά με τη συνάντηση των Περιφερειαρχών με τον κ. Παπαδήμο και με όσα φέρεται ότι διαμειφθήκαν εκεί για το πρόβλημα του ΦΠΑ στα νησιά μας, ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Με τους πολίτες κόντρα στον καιρό» Βασίλης Τεντόμας έκανε την παρακάτω δήλωση:

 

Στη «τούρλα του Σαββάτου», δέκα ημέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές, οι Περιφερειάρχες των μνημονιακών κομμάτων θέλησαν να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό της απερχόμενης κυβέρνησης των μνημονιακών κομμάτων για να μιλήσουν για την ….. ανάπτυξη.

Τυχαίο; Δεν νομίζω.

Στη «τούρλα του Σαββάτου», δέκα ημέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Νάσος Γιακαλής και ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Ιωάννης Μαχαιρίδης, αφού προηγούμενα ….. ξεσήκωσαν τον κόσμο σχετικά με τη διαφαινόμενη κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά μας, έθεσαν στον Πρωθυπουργό την αναγκαιότητα να παραμείνει χαμηλός ο συντελεστής ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου.

 Μας κοροϊδεύουν;

Στη «τούρλα του Σαββάτου», δέκα ημέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρωθυπουργός έδειξε ….. κατανόηση στο θέμα και ζήτησε από τους Περιφερειάρχες του Αιγαίου την κατάθεση ενός σχετικού υπομνήματος από μέρους τους, για να το ….. ταχυδρομήσει μετά αυτός στον επόμενο Πρωθυπουργό.

Πότε πρόλαβε ο τεχνοκράτης Παπαδήμος να γίνει πολιτικάντης παλιάς κοπής;

«Κυριακή κοντή γιορτή» και στις εκλογές της 6ης Μαϊου οι παραπάνω κύριοι και τα κόμματά του μνημονίου  θα λάβουν από τους «ιθαγενείς» υπηκόους τους την απάντηση που τους αξίζει.