ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗΣ

2012-04-26 17:43

O υποψήφιος Βουλευτής Ν. Χίου της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Μουσουρούλης, μίλησε χθες, σε πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε για τους Χιώτες της Αθήνας, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Στην εκδήλωση έγινε η παρουσίαση του δεύτερου βιβλίου του, μία συλλογή ομιλιών του με τίτλο «Πολιτική Διαδρομή 2009-2011», βιβλίο που έχουν προλογίσει ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, καθώς και οι πρώην Αντιπρόεδροι της Βουλής κα. Ροδούλα Ζήση, κ. Βύρων Πολύδωρας και κ. Βαΐτσης Αποστολάτος.

Επισυνάπτονται, τα σημειώματα των προλόγων των Αντιπροέδρων, φωτογραφίες από την εκδήλωση, καθώς και το link με το ολιγόλεπτο video για τη δράση του Κωστή Μουσουρούλη με τίτλο: «Αντίδραση Ανάπτυξης».

Στη συγκέντρωση του Κ. Μουσουρούλη το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργοί Χατζηδάκης και Φώλιας, ο πρώην δήμαρχος Αθηνών, Ν. Κακλαμάνης, ο πρώην Βουλευτής, Θ. Βαρίνος, ο Δήμαρχός Χαϊδαρίου Μανδραβέλιας και ο χιακής καταγωγής στενότατος συνεργάτης τoυ Α. Σαμαρά, Ν. Μηταράκης.

 

Η ομιλία Μουσουρούλη

 


 

Photobucket