ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ

2011-07-14 19:48

Ήταν στραβό το κλίμα που ήταν για την Προμηθευτική τώρα έρχεται το δημόσιο και αξιώνει επιστροφή χρημάτων από αυτήν, ούτε λίγο ούτε πολύ 111.544,88 ευρώ.

Το πρόβλημα έχει ανακύψει για το έργο Βοήθεια στο Σπίτι που είχε αναλάβει να εκτελέσει η Προμηθευτική και συγκεκριμένα αφορά το διάστημα από 01-09-2008 έως 30-05-2010, δηλαδή όταν Δήμαρχος ήταν ο Γ. Μαλαφής και γι' αυτήν την περίοδο πραγματοποιήθηκε έλεγχος από την αρμόδια αρχή.

Μάλιστα με έγγραφό της η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου τονίζει ότι αν δεν επιστραφούν τα χρήματα δεν δύναται να προβεί στην έκδοση βεβαίωσης εκπλήρωσης προϋποθέσεων για εκταμίευση των χρημάτων.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στο προσκήνιο η Προμηθευτική, όντας στο Δήμο ο Μαλαφής, πριν καιρό ο γαλάζιος, Στ. Μιχαηλίδης είχε ρίξει τα ανάδελφα καρφιά του και είχε αποκαλυφθεί ότι για βάψιμο μιας καρότσας αυτοκινήτου είχε πληρώσει η Προμηθευτική περίπου 3500 ευρώ!!! Ενώ για το νέο κτίριο της οι εργασίες ανακαίνισης είχαν στοιχίσει περίπου 90.000 ευρώ!!! ο Γιάννης είχε απαντήσει τότε, αλλά και το συγκεκριμένο θέμα δεν το προχώρησε ο νυν Δήμαρχος... και ξεχάστηκε.... Γιατί άραγε;;;